8 Şubat 2014 Cumartesi

Muadil Toner Nedir? Muadil Tonerin Avantajları Nelerdir?

Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'nin sanayi sektöründe iyi olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. Bu sıkça söylenen bir şeydir ama ne yazık ki gerçek bu değildir. Dünya'da ciddi anlamda yer edinmiş bir sanayi üretimimiz yoktur. Bu alanla ilgili size bilgi verdim çünkü bu üretim sıkıntısı toner yapımı için de geçerli. Kaliteli ve en üst seviyede verim alabileceğiniz toner bulmak gerçekten çok zor olabilir. ''Toner satışı yapılan müşteri memnuniyetini her şeyden öncelikli kılan bir firma olsa süper olurdu.'' dediğinizi duyar gibiyim. Artık tüm orjinal tonerleri ve muadil tonerlerin hepsini tek noktada bulabileceksiniz. Tonersepeti ile piyasanın kalite anlayışı mutlaka değişecektir.


Muadil Toner  Nedir? Muadil Tonerin Avantajları Nelerdir?

Yazıcı üretici firmalar son yıllarda çok iyi bir strateji geliştirdi. Bu üretici firmaların stratejisi nedir? Dikkat ederseniz yazıcıların malzeme fiyatları neredeyse bir yazıcıya eş değer durumda. İki defa yazıcınız için toner aldığınızı düşünürsek aynı paraya çok rahat bir şekilde yeni bir yazıcı alabilirsiniz. Malzeme fiyatını arttırmanın yanında eski ürünü toplatıp yenileyerek yine büyük bir kâr elde edilmiş olunuyor. Durum böyle olunca ortaya ''Muadil'' denen bir kavram çıktı. Muadil toner kalite bakımından orjinali ile eş değer ama fiyat bakımından orjinal ürünün yarısı kadar bir fiyata sahip. Malzeme üreticilerinin uyanık davranması üzerine insanlar muadil toner satışı yapanlara yöneldi. Doğru olan da budur çünkü daha az para verip yüksek verim almayı kim istemez ki? Hem böylece maddi açıdan kesinlikle büyük bir avantaj elde etmiş olursunuz.


Toner Doldurmanın Dezavantajları Nelerdir?

Muadil toner halk içinde çok fazla yaygınlaşmasına rağmen toner doldurma işlemi yapan bir kesim malesef hala mevcut. Muadil toner satın almak yerine toner doldurmayı tercih etmeniz çok yanlış bir karar olur çünkü arada çok ufak bir fiyat farkı var. Hatta bazı yerlerde aynı fiyata da bulabilirsiniz. Yepyeni orjinali ile aynı yeni bir ürün almak varken neden aynı paraya eski tonerinizi kullanmaya devam ediyorsunuz? Üstelik eski ürünün deformasyonu olması verimi de düşürecektir. Baskı kalitesinde gözle görülecek derecede bir düşüş olması kaçınılmazdır.



Hiç bir bilgi birikimi olmadan kapı kapı gezip toner dolduran insanlar da vardır. Oysaki toner doldurma işleminde büyük ekipmanların kullanılması gerekir ve piyasada bu işi yapan insanlar oldukça fazladır. Böyle kişilere paranızı kaptırmak yerine tonersepetine girip orjinal ya da isterseniz muadil bir toner satın almanız önerilir. Üstelik herhangi bir sorunda iadesi yapılabilir. 


Muadil Tonerde Önemli Olan Nokta Nedir?

Eğer muadil bir toner almaya karar verdiyseniz öncelikle güvenilir firmaları tercih etmelisiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan herhangi bir aksaklıkta sizi mağdur etmeyecek firmaları tercih etmelisiniz. Tonersepeti bu konuda kendini ispatlamış bir firmadır. Muadil toner alacağınız firmayı belirledikten sonra ürünün sıfır olup olmadığı çok önemlidir. Paketinde hiç açılmamış olmasına dikkat edin. Orjinal toneri alıp doldurduktan sonra muadil diye insanlara satmaya çalışan kurnaz satıcılara dikkat ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder